ca-pub-4479956927741525

Internáty a priváty sú tými najinšpiratívnejšími miestami na svete. Nie preto, čo všetko sa študenti dokážu naučiť alebo aké školské práce dokážu vypracovať, ale preto, z čoho všetkého dokážu vyčarovať obstojné jedlo.

Párky z rýchlovarnej kanvice

Nemyslite si, že si študent bude plniť vodou hrniec a čakať, kým sa mu zohreje dvojplatnička. DO kanvice hodí štyri párky, naleje vodu a večera je za 5 minút hotová. Medzičasom môže napísať ďalšiu časť svojej diplomovky a s vodou z párkov si niektorí gurmáni aj zalejú kávu alebo čaj.

Instantná polievka

Rezance, ktoré sa dajú jesť aj suché, vrecko s korením a olejom a večera je na svete, stačí zaliať s tou vodou z párkov a okamžite sa môžete vrátiť naspäť k povinnostiam.

Hrnčeková polievka

Pre tých, ktorým sa popri písaní záverečnej práce nechce čakať na to, kým zmäknú rezance, vymysleli aj hrnčekovú polievku, v ktorej okrem korenia nie je takmer nič. To už si však môžete zaliať aj obyčajný bujón.

Instantné cestoviny

Malý plastový téglik ukrýva možno aj 30 malých vrtuliek, trochu korenia, nejaké dochucovadlá a jediné, či musíte pridať, je horúca voda. 5 minúť počkáte a voilá, cestoviny ako od talianskeho šéfkuchára v tej najpodradnejšej vývarovni sú na svete.

Ryža s paštétou

Keď vám mama po víkende nabalí kura, väčšinou k nemu pridá aj kilo ryže. Tá vám, samozrejme ostane, spolu s konzervami a paštétami. Keďže je vám ľúto to vyhodiť, touto overenou kombináciou si získate srdcia všetkých spolubývajúcich.

Šalát a dva rožky

Ponáhľate sa z prednášky do knižnice pre nejaké podklady pre vašu diplomovku? Po ceste v bufete určite nezabudnite na 15 deka vlašáku a dva rožky. Teta bufetárka bude mať vašu dennú porciu uź pripravenú.

Kebap

Asi najhonosnejšie jedlo, ktoré si študenti v kampusoch doprajú, je večerný kebap. Či už od Turka alebo od Slováka, kebap je jednoducho highlight celého dňa.

Komentáre